Opvang bij Atalanta

Kindcentrum Atalanta biedt een unieke combinatie van tweetalig onderwijs, peuteropvang en buitenschoolse opvang op één locatie.

Peuteropvang Zonnegloren
Peuteropvang Atalanta maakt gebruik van een grote groepsruimte waarin verschillende speelhoeken zijn zoals een bouwhoek, leeshoek en een speelhuis. Buiten maken de kinderen van de Peuteropvang gebruik van het afgeschermde gedeelte van het schoolplein met verschillende speelhuisjes en zandbak.

We hebben een rijk aanbod aan activiteiten gebaseerd op leeftijd en belangstelling. De kinderen worden in groepsverband en/of individueel spelenderwijs gestimuleerd bij de sociale, cognitieve, lichamelijke en emotionele ontwikkeling.
Sociale aspecten als samen spelen en samen delen, worden dagelijks geoefend en bereiden de oudste kinderen voor op het basisonderwijs.

Openingstijden Peuteropvang
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
08.45 - 12.45 uur

BSO Zonnegloren
De BSO beschikt over meerdere groepsruimtes en maakt ook gebruik van de gymzaal en bibliotheek in de hal. Samen bedenken we leuke activiteiten, variërend van creatief bezig zijn tot sport, spel en beweging. We besteden ook veel aandacht aan muziek en toneel. Ontspanning is ook belangrijk, dus er is gelegenheid om films te kijken, spelletjes te spelen of bijvoorbeeld een boek te lezen. Voor de oudste kinderen zijn er aparte speelruimtes met uitdagende activiteiten. Buiten kunnen de kinderen gebruikmaken van de speelpleinen van de school waar ze volop kunnen spelen en sporten.
  
Openingstijden BSO
Maandag t/m vrijdag
14.15 - 18.30 uur
 
Kom kijken en kennismaken!

Cookie instellingen